Takken

Kapoenen

Leeftijd: 6 tot 9 jaar

Knotsgekke activiteiten in thema, op avontuur in het bos en vooral niet bang zijn om vuil te worden. De kapoenen leren spelenderwijs om een echte scout te worden. De leiding is er steeds bij om hen hierin te helpen. We gaan samen naar de speeltuin, knutselen er op los, spelen toffe spelletjes, … Kortom, kapoen zijn is een super leuke ervaring! Ideale manier om nieuwe vriendjes te maken en kennis te maken met onze scoutswerking.

Welpen

Leeftijd: 9 tot 12 jaar

Is het leven een jungle of een speeltuin? Welpen leren zélf spannende dingen doen. Samen spelen en nieuwe vrienden maken staan hierbij centraal en de leiding staat altijd klaar om hen hierbij te helpen. Elke activiteit doen we weer iets nieuws. In het bos spelen, kampen bouwen, schriktocht, elkaar uitdagen,…

Middengroep

Leeftijd: 12 tot 15 jaar

Al iets ouder en toch nog vol van fantasie. We leren de kneepjes van het vak. Elkaar helpen, creatieve ideeën uitwerken en samen stevige spellen spelen hoort er allemaal bij. Ook zijn we helemaal niet bang om ons vuil te maken en voelen we ons stoer genoeg om buiten in de tent te slapen. Op kamp wordt er zelfs een hele grote sjorconstructie voor ons gemaakt door de leiding.

Jin

Leeftijd: 15 tot 18/25 jaar

We gaan een stapje verder. We bieden de jin alle kansen aan om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen. Grootse projecten kleuren hun scoutsdag zoals het organiseren van een eigen fuif, maar gewoon gezellig samen zijn hoort er ook bij.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.